Finnmaster Husky aluminium möter plast

Finnmaster Husky aluminiumbåt är ditt val när du vill utforska livet på sjön, eller när viljan att åka ännu längre ut på havet tränger sig på. Det finns många oupptäckta äventyr ute till sjöss och när du sitter vid ratten är det bara du som avgör vad du vill uppleva idag.

Lika erfaren som pigg och äventyrslysten.
I över 25 år har vi tillverkat glasfiberbåtar som med en trygg hand har väglett familjer till nya upplevelser. Om det är något som vi har lärt oss under alla dessa år så är det vilka funktioner som har stor betydelse när du är ute på sjön. Dessa funktioner och smarta lösningar har vi nu överfört till en serie aluminiumbåtar. Då vi började skissa på vår nya serie var egenskaper som pålitlig, trygg, uthållig och slitstark de viktigaste. Samma karaktärsdrag som kännetecknar hunden Husky – därav namnet Finnmaster Husky.

En riktig atlet. Oavsett väderlek.
Finnmaster Husky följer självklart vårt välkända Smart Design-koncept. Vi har satsat på att bygga ett perfekt fördäck, suveräna utrymmen och en förarmiljö i världsklass samt den bästa komforten för alla ombord. För att Finnmaster Husky ska gå perfekt i både lugn som hård sjö har skrovegenskaperna dessutom tagits fram i samarbete med några av de bästa finska båtkonstruktörerna.

Allt sammantaget innebär att Finnmaster Husky kommer leda dig till nya oförglömliga upplevelser. Oavsett om det är en av de första krispiga vårdagarna med hård sjögång eller några av de sista soliga höstdagarna innan isen lägger sig.


Husky R5
Husky R6
Husky R7
Husky R8
Husky R8S

 
 
 
 
 


T-Serien

Nya Finnmaster T-serien representar en perfekt kombination av toppdesign, praktiska detaljer och sportigt utseende. Förens led ljus samt de strömlinjeformade skrov- och takfönstren är exempel på fräscht nytänkande.

Runt det stiliga bordet i sittbrunnen finns rikligt med sittplatser för familj och vänner. Med hjälp av en tilläggsdyna kan sittbrunnen formas till ett stort soldäck.

Denna moderna och robusta båt erbjuder mängder av möjligheter till trevligt samvaro på sjön.


T7
T8

 
 
 
 
 


Open-modellerna är praktiska och smidiga

En öppen båt är ofta den mest rationella lösningen för den som söker en mång-sidig och praktisk båt till ett rimligt pris. Båttypen är som klippt och skuren till exempel för resor till sommarstugan, fiske och vattenskidåkning.

Som ägare till en öppen båt kan du alltså redan njuta av många möjligheter för livet till sjöss. Till en öppen båts trumfkort räknas även lättframkomligheten. Det är enkelt att kliva ombord och lasta på varor – även skrymmande utrustning kan transporteras smidigt med större öppna båtar.

Det är också säkert att lägga till nästan var som helst. Tack vare dessa egenskaper väljer många en öppen båt för sina första somrar i båtlivets tecken.


52 SC
55 SC
S6

 
 
 
 
 


Cruiser-modellerna tar dig fartfyllt till roliga stunder

När du vill få ut allt av de soliga sommardagarna, tillbringa tiden till sjöss med familjen, vännerna och din Finnmaster-cruiser. Med den fartfyllda båten byts hemhamnens välkända miljö i ett slag mot nya intressanta mål.

Finnmasters Cruiser-modeller har gott om öppna sällskapsytor för avspänd samvaro. Det är mysigt att avnjuta matsäcken i soffan i aktern och sedan ta sin middagslur i kojplatserna i fören.

62 DC
68 DC

 
 
 
 
 


BOW RIDER

Enkelheten regerar. Det var det som inspirerade oss när vi skapade en serie Bow Rider-båtar som uppfyller drömmen om den perfekta fritidsbåten.

I Finnmaster R-seriens modeller har vi paketerat allt det viktiga som krävs för en perfekt dag på sjön. Med smarta förvaringsplatser kan du enkelt få med dig allt du behöver för en skärgårdstur. Modellerna i Finnmaster R-serien är framförallt bekväma och laddade med smarta detaljer. Däcket på samtliga båtar är till exempel utformat så att du lätt ska kunna ta dig i och ur båten. Dessutom finns det bekväma sittplatser i fören och i aktern, vilket garanterar att du och dina vänner får en bekväm resa – oavsett väder.

Bortsett från alla smarta detaljer och genomtänkta funktioner är den största fördelen med Finnmaster R-serien att du alltid har full uppsikt i alla väderstreck – något som vi alla uppskattar när vi kastar loss för nya äventyr i den storslagna skandinaviska skärgården.

55 BR
62 BR

 
 
 
 
 


Pilot-modellen ett förnuftigt val till alla omständigheter

Letar du efter en fiskebåt, utflyktsbåt, förbindelsebåt eller en bruksbåt som lämpar sig till professionell användning? Finnmaster Pilot är ett förnuftigt val till alla dessa ändamål. Sjödugligt och stabilt skrov, rymligt akterdäck, bra förvaringsutrymmen och styrkabin som erbjuder skydd för passagerarna är en kombination, som fungerar även under lite mer utmanande omständigheter. Och om resan blir lite längre än planerat, så kan man gott också övernatta i båten.

Det jämna och stora akterdäcket har gott om plats för varierande verksamhet. Helheten kan ännu kompletteras med utestyrning.

Fördelarna med Finnmaster Pilot är också att den är lättframkomlig och säker. Gångytorna är halkskyddade och friborden höga. Skarndäcket på styrbord sida är nersänkt för att ytterligare göra rörligheten smidig och säker.

Pilot 7
Pilot 7W
Pilot 8

 
 
 
 
 


  finessa

ÖPPETTIDER

Måndag - Torsdag
08.00-17.00

Fre 08:00-17:00

Lunch 12.00-13.00

Lör Stängt

Sön Stängt

PARTNERS